Inschrijven2022-05-03T15:26:53+02:00

Inschrijven

Direct inschrijven voor het KDV of de BSO? Dat kan!

Plaatsingsbeleid en wachtlijst

Na inschrijving wordt een kind op de wachtlijst geplaatst. Kinderen die al bij ons struinen of een broertje, zusje bij Struin hebben, krijgen voorrang op de wachtlijst. Kinderen van personeelsleden hebben altijd voorrang.

De assistent leidinggevenden kijken regelmatig of er plekken zijn ontstaan in de groepjes en welke kinderen van de wachtlijst hiervoor in aanmerking komen. In principe komen de kinderen die bovenaan staan eerst aan de beurt, maar door ons unieke concept moeten we met meerdere praktische zaken rekening houden. Bij de BSO kijken we bijvoorbeeld of er nog plek is op de fiets die naar de school van het kind gaat, en of er plek is in de leeftijdsgroep van het kind. Zo kan het zijn dat een kind dat lager op de wachtlijst staat, eerder aan de beurt komt, omdat dit qua leeftijd of school wel kan.

Als we plek hebben voor je kind, doen we je via de mail een aanbod met een startdatum. Hoor je niks van ons? Dan is er helaas nog geen plek. Na plaatsing ontvangt je het contract ter digitale ondertekening per mail. Het is voldoende als de eerste verzorger ondertekent. Je kind kan starten als het contract ondertekend is. Na ondertekening geldt een wettelijke opzegtermijn van een maand.

Onze tarieven en overeenkomsten vind je hier.