Loading...
Kwaliteitszorg2017-02-03T16:50:32+01:00

KDV en BSO Struin staat voor kwalitatieve kinderopvang in de natuur. Struin heeft een hecht team van professionele hoogopgeleide pedagogisch medewerkers dat alle kennis over de ontwikkeling van kinderen in huis heeft. Daarnaast beschikt ons team over hoog niveau van natuurkennis. Onze medewerkers komen met een lach en gaan weer naar huis met een lach. Struin is kleinschalig en zal laagdrempelig op uw vragen reageren. Kunt u niet alle informatie op onze website vinden? Neemt u dan gerust contact met ons op via info@struin.nl

Om onze kwaliteit te waarborgen, maken we gebruik van een pedagogisch beleidsplan, procedures en huisregels. Onze oudercommissie fungeert als klankbord voor ouders en praat mee over het beleid en de dagelijkse gang van zaken op de groep.

Van andere BSO’s waren we gewend dat we na een BSO-dag 2, vermoeide en snel geïrriteerde kinders aan de eettafel hadden. Die vaak brutaler deden dan ze eigenlijk zijn. En hard pratend hun irritaties op elkaar uitten. Maar na een middag Struin komen onze meiden met enthousiaste verhalen thuis. Waarbij opvalt dat ze elkaar tijdens het vertellen op een sociale manier ruimte geven. Fijn om zo duidelijk de positieve effecten te merken van een BSO in de natuur. En een dikke duim voor de Struin-begeleiders die al op de eerste Struin-dag met hun opmerkingen lieten blijken onze kinderen echt te zien! (Merel, moeder van Kaatje (5) en Janne (7)

Bent u niet tevreden? Via de klachtenregeling gaan wij graag met u in gesprek om tot de juiste oplossingen te komen.