Vacature: Assistent Leidinggevende afdeling West2018-02-20T16:23:05+01:00

Vacature: Assistent leidinggevende (AL) afdeling West

Herken jij jezelf in onderstaand profiel en wil je de uitdaging wel aangaan om een nieuwe Struin-afdeling verder te ontwikkelen? Wie weet ben jij binnenkort dan wel onze nieuwe assistent leidinggevende van afdeling West

Algemene kenmerken
Als assistent leidinggevende bij Struin ben je verantwoordelijk voor het operationeel management van de afdeling. Je coördineert een Struin-dag van begin tot het eind en bereidt deze dag zelfstandig voor. Je regelt randvoorwaarden om een Struin-dag goed te laten verlopen en bewaakt de kwaliteit. Naast dat je zelf ook op de groep staat, stuur je het team aan en begeleid je het personeel. Kortom: je bent van vele markten thuis en hebt een hart voor het werken met kinderen in de natuur.

Profiel
Je beschikt over een pedagogisch diploma. Je bent een buiten- en mensen-mens die naast een passie om met kinderen te werken een passie heeft voor de natuur. Omdat je zelfstandig met een groepje van 8 – 10 kinderen de wilde natuur in gaat, is het van belang dat je uitstekend zelfstandig kunt werken en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent fit en sportief, initiatiefrijk en oplossingsgericht. Met je pedagogische kwaliteiten en kennis van wilde planten en dieren bied je kinderen een veilige speelleeromgeving in de vrije en wilde natuur. Met verschillende weersomstandigheden schakel je flexibel mee. Je beschikt daarvoor over creativiteit en kunt goed improviseren. Je bent gretig, altijd bereid anderen iets te leren over je vakgebied en kan goed samenwerken. Als teamplayer draag je bij aan een prettige sfeer en een collegiale aanpak van de werkzaamheden.

De assistent leidinggevende ressorteert hiërarchisch onder de leidinggevende. De assistent leidinggevende geeft operationeel leiding aan de medewerkers van de betreffende afdeling. Je bestikt daarvoor over management vaardigheden en bent stressbestendig. 

Taken zijn onder andere:

 • Medewerkers aansturen
 • Kind/Ouder/verzorgers contact
 • Veiligheid
  • Risico inventarisatie uitvoeren
 • Organisatorisch
  • Dagplanningen
  • Deelnemen aan het OT (operationeel team van AL-en)
 • Groepen kinderen begeleiden in de natuur

 

Wat bieden wij
Je komt te werken in een gepassioneerd en professioneel team, 50 % man/vrouw, met gemiddeld een HBO achtergrond. Salariëring gaat conform CAO Kinderopvang (schaal 7). De functie is voor 20 uur per week op afdeling West, verdeeld over de dagen maandag, dinsdag en donderdag.

Voldoe je aan bovengestelde eisen en is het jouw passie om in de natuur te Struinen met een groep kinderen, ben je daadkrachtig én ben je pedagogisch onderricht, dan zien we je motivatiebrief met CV graag tegemoet!

Informatie
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Saar Terra, telefoonnummer 06-15266310

Contact
Struin BSO & KDV
Dijkgraaf van Wijckweg 11
6522 KS Nijmegen
sollicitatie@struin.nl