Vacature Clustermanager2021-04-12T16:36:34+02:00

Vacature Clustermanager

Buiten zijn wij het liefst, in de vrije natuur voelen we ons thuis. Jij ook?

Ben jij die enthousiaste leidinggevende, die plezier haalt uit het coachend aansturen en vormen van krachtige teams en zie jij jezelf ook als een buiten- & mensenmens? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In de functie van Clustermanager omarm jij ons concept waar we kinderen natuurbelevenissen meegeven die ze niet hoeven te onthouden, maar die ze zich de rest van hun leven kunnen herinneren. Goede kwaliteit van dienstverlening en het sturen van gerichte doelen en resultaten zijn aspecten waar jij je mee bezig gaat houden. Je geeft leiding aan de assistent leidinggevende en (indirect) aan de pedagogische medewerkers op onze verschillende locaties door de kwaliteit en kwantiteit van de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden te controleren en coördineren. 

Je werkt samen met je collega’s aan het ontwikkelen van vernieuwende oplossingen zodat de verschillende afdelingen in goed contact staan met elkaar en met de opgestelde beleidsvisies en -ambities. Waarbij ook het ontwikkelen van strategieën voor onze toekomstplannen centraal staan. Je begeleidt, instrueert, coacht en motiveert onze medewerkers waar nodig. Jij bent ons aanspreekpunt voor ouders en medewerkers en verbindt deze met Struin. Verder draag je onder andere zorg voor de personeelsplanning, controleer je de gewerkte uren en stem je de verlofaanvragen en de personeelsplanning op elkaar af.

Kun jij je vinden in deze punten? Dan ben jij onze nieuwe clustermanager!

Struin is een centrum voor natuurpedagogiek voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Wij bieden onvergetelijke natuurbelevenissen en natuureducatie in de omgeving van Nijmegen

Bij Struin kunnen kinderen zich in de natuur onbeperkt ontwikkelen. De kinderen spelen met duurzame, natuurlijke en daarom vaak vrij beschikbare materialen. Alles wat de natuur biedt kan worden gebruikt tijdens het spel. Hierbij staat respect voor de natuur voorop. Elk seizoen en elk weertype biedt specifieke speelmogelijkheden. Bestuderen van alles wat groeit en bloeit in de lente, vissen in de zomer, hutten bouwen en paddenstoelen zoeken in de herfst, een vuurtje maken in de winter, spelen op het ijs of sleeën van een heuvel, schminken en kliederen met modder in de regen of pootje baden in natuurwater en oevers als het warm weer is.

Heerlijk om als ouder je kinderen bij Struin op te halen en onthaald te worden met een frisse blik, rooie blossen, een gulle lach en al hun ‘schatten’ van de dag.

Mieke, Moeder van Goos (8) en Saar (4)

Wat biedt Struin jou?

 • Een uitdagende en verantwoordelijke functie; 
 • Vrijheid en ruimte voor eigen inbreng; 
 • Een warm gepassioneerd team;
 • En jaarcontract voor minimaal 25 tot 36 uur per week;
 • Salaris volgens cao kinderopvang: schaal 9 (min. €2.899 ,- en max. €3.910,- gebaseerd op een 36-urige werkweek);
 • Een tegemoetkoming op je (aanvullende) zorgverzekering;
 • Een dienstverband dat bij jou past;
 • Kansen en mogelijkheden om je kwaliteiten ook op andere plekken binnen de organisatie in te zetten.

Wat kun jij Struin bieden?

 • Je bent een buiten- & mensenmens;
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau, ervaring in kinderopvang, onderwijs, zorg en welzijn of dienstverlening is een pré;
 • Je hebt aantoonbare leidinggevende ervaring;
 • Je bent een verbindende speler tussen ouders, medewerkers en andere stafmedewerkers en kan hierin een coachende rol aannemen;
 • Je bent ondernemend, hebt een toekomstvisie en denkt graag creatief en out-of-the-box;
 • Je bent zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel; 
 • Planmatig te werk gaan vind je geen punt en je deinst niet terug voor enkele administratieve werkzaamheden; 
 • Je bent fit en sportief (want dat past het beste bij onze filosofie);
 • Je hebt kennis van de natuur of je bent bereid je natuurkennis op te krikken; 
 • Je kunt ons onze beleidsplannen op pedagogisch-, strategisch- en op veiligheidsniveau vertalen naar de praktijk en uitdragen naar de collega’s.

Enthousiast?

Stuur vóór 25 april je motivatie en CV naar sollicitatie@struin.nl. Graag lezen we waarom jij bij ons past, op welk niveau van natuurkennis jij zit en hoe jij met je leidinggevende ervaring Struin kan laten groeien. 

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de afdeling HR van Struin, telefoonnummer 06-15266310 / sollicitatie@struin.nl.

Wil je alvast iets meer weten over Struin? Ga naar KDV & BSO in de natuur of volg ons op Facebook en Instagram.