Algemeen2021-12-27T11:46:52+01:00
Loading...

Werken bij Struin

Buiten zijn wij het liefst, in de vrije natuur voelen we ons thuis. Jij ook? Hoe fijn als de plek waar jij het liefste bent je werkplek is! Een plek waar je jouw passie kunt overbrengen op kinderen. En waar je kinderen natuurbelevenissen mee kunt geven die ze niet hoeven te onthouden, maar die ze zich de rest van hun leven kunnen herinneren. Zo’n baan wil toch iedereen?

Struin is regelmatig op zoek naar stagiair(e)s en nieuwe medewerkers. Bekijk hier onze openstaande vacatures of stuur je motivatie en CV naar sollicitatie@struin.nl.

Openstaande vacatures

T. 06-51717872
E. sollicitatie@struin.nl

Word natuureducatief pedagogisch medewerker bij Struin

Struin is altijd op zoek naar enthousiaste buiten- en mensen-mensen om ons team te versterken. In eerste instantie val je in op verschillende afdelingen. Zo leer je snel alle afdelingen en natuurgebieden kennen. Dit kan met een 0-uren contract, maar je kunt ook meteen beginnen met vaste uren. Uiteraard is er de mogelijkheid om door te groeien naar vaste groepen in een vast team.

Heb jij een pedagogische kwalificatie of ben je bezig deze te halen? En ben je een echt buitenmens? Bekijk dan snel de vacature en solliciteer!

Vacature natuureducatief pedagogisch medewerker KDV/BSO

Struin in beeld

Enthousiast geworden en ben je benieuwd hoe een Struin-dag er precies uitziet? Bekijk gerust de filmpjes hieronder!