24 uurs noodopvang nodig?

Inmiddels is bekend hoe de gemeente Nijmegen de noodopvang in Nijmegen gaat coördineren. Zij zijn verantwoordelijk voor de coördinatie. Opvangorganisaties en scholen blijven verantwoordelijk voor de noodopvang van (in ieder geval) de eigen kinderen.

Heb je noodopvang nodig buiten de reguliere openingstijden van Struin en/of in het weekend? De gemeente heeft drie organisaties aangewezen als 24 uurs noodopvang: KION, Nannies CWZ en Kinderopvang Heyendael. Lees meer: https://www.nijmegen.nl/diensten/onderwijs-en-kinderopvang/noodkinderopvang-in-verband-met-corona/

Ben je klant bij Struin en heb je 24 uurs opvang nodig? Je kunt (mid)dagopvang bij Struin combineren met nacht- of weekendopvang bij bovengenoemde organisaties. Wij brengen je kind graag naar een van bovengenoemde organisaties. Neem hiervoor contact met ons op, dan denken we graag met je mee!

Struin is nog met de gemeente in overleg over de mogelijkheid voor het bieden van dagopvang gedurende het weekend, zodat kinderen ook dan lekker kunnen blijven struinen.

Voor acute problemen rondom de opvang van je kind(eren) kan je ook terecht bij de gemeente Nijmegen via coronavragen@nijmegen.nl.

 

2020-03-19T15:29:52+01:00