Struin Wageningen2022-01-13T14:38:09+01:00

Struin Wageningen

Scholen

Struin Wageningen haalt kinderen van verschillende scholen in Wageningen. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn voor de school van uw kind of kinderen openen wij een nieuwe fietsroute. Neem hierover contact op met wageningen@struin.nl en informeer naar de mogelijkheden.

Schuil- en ophaallocatie

Bij erg slecht of gevaarlijk weer schuilen we in de H.J. Piekschool, Roghorst 94, 6708 KP Wageningen.

Speellocaties

In Wageningen struinen we vooral langs de uiterwaarden van de Rijn. Met hoog water en guurder weer zoeken we de bossen op.

Ophaaltijden

Tijdens schoolweken staat je kind vanaf 17.45 uur met rode blossen en zakken vol met schatten uit de natuur klaar bij de H.J. Piekschool om opgehaald te worden. Ophalen kan tot 19.30 uur. Tot de kinderen worden opgehaald is er natuurlijk alle tijd en ruimte om nog even lekker verder te spelen.

Terugfietsdiensten

Jouw kind op de meest gunstig locatie ophalen? Dat kan! Onderweg terug naar school stoppen we op verschillende plekken in de wijk. Op www.struin.nl/fietsdiensten zie je waar we stoppen. Houd het Twitter-account van Struin Wageningen (@Struinwagening) in de gaten voor de meest actuele ophaalinformatie.

Actuele locatie van de groepen

Eerder ophalen? Kijk hieronder waar de kinderen struinen en waar en hoe laat je eerder op kunt halen.

Vakanties en studiedagen

Wil je gebruikmaken van opvang tijdens vakanties en op studiedagen, dan dien je jouw kind aan te melden via het ouderportaal. Om te voorkomen dat je dit vergeet en jouw kind niet kan komen struinen, ontvang je van ons twee herinneringsmails. Wil je gebruikmaken van opvang tijdens studiedagen, dan dien je je aan het begin van het schooljaar hiervoor aan te melden.

Tijdens schoolvakanties hanteren we andere haal- en brengtijden. Deze worden tijdig met ouders gecommuniceerd door de afdeling.

Contact

Voor alle praktische zaken en afmeldingen kan je terecht bij de afdeling.
Voor alle overige vragen neem je contact op via 024-7506085 of via info@struin.nl.

Struin Wageningen
Email: wageningen@struin.nl
Tel: 0613743658
LRK: 144184655

Wil jouw kind ook struinen in Wageningen? We hebben nog plek! Schrijf je hier in.