BSO | Afdelingen | Wageningen2023-10-31T11:46:56+01:00

Welkom bij Struin afdeling Wageningen!

Struinen door de uiterwaarden of bomenklimmen in het bos, welk kind wil dat nou niet? Forten bouwen, kikkers vangen, samen op avontuur. Nog niet zo lang geleden was dit onderdeel van het leven van elk kind. Helaas komen kinderen tegenwoordig steeds minder buiten. Struin laat kinderen weer lekker buitenspelen en de natuur ontdekken. Leuk, gezond én goed voor je ontwikkeling!

Schrijf je kind(eren) hier in!

Scholen en dagen

Afdeling Wageningen haalt op maandag, dinsdag en donderdag kinderen op bij verschillende scholen in Wageningen. Op dit moment komen wij bij de Montessorischool, Jozefschool, H.J. Piekschool en G.J. van den Brinkschool. Staat de school van je kind hier niet tussen? We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden een nieuwe fietsroute te openen! Neem hierover contact op met wageningen@struin.nl en informeer naar de mogelijkheden. Op woensdag en vrijdag is afdeling Wageningen (vooralsnog) gesloten.

Samen de natuur in!

Afdeling Wageningen speelt in natuurgebieden rondom Wageningen. Op gewone schooldagen gaan we minder ver dan op lange dagen (zoals vakantiedagen). We struinen vooral langs de uiterwaarden van de Rijn. Met hoog water en guurder weer zoeken we de bossen op.

Schuilen en ophalen

Kunnen de kinderen dan helemaal nooit naar binnen? Natuurlijk wel! Als het weer gevaarlijk wordt of het is echt heel bar, dan schuilen we in de H.J. Piekschool, (Roghorst 94, 6708 KP Wageningen).

Aan het einde van de dag kun je je kind met rode blossen en zakken vol met schatten uit de natuur weer ophalen. Om 17.45u zijn de kinderen weer terug bij de H.J. Piekschool. Liever eerder ophalen? Dat kan om 17.00u bij de struin-locatie van die dag. Jouw kind op de meest gunstig locatie ophalen? Ook dat kan! Onderweg terug naar school stoppen we op verschillende plekken in de wijk. Kijk hiernaast om te zie je waar we stoppen. Houd het Twitter-account van Struin Wageningen (@Struinwagening) bij ‘voor Struin-ouders‘ in de gaten voor de meest actuele ophaalinformatie.

Contact

Voor alle praktische zaken en afmeldingen kan je terecht bij de afdeling.
Voor vragen over contracten, facturen en alle overige vragen neem je contact op met onze centrale administratie via 024-7506085 of via het contactformulier.

Struin Wageningen – Tel: 0613743658
Schuillocatie: Roghorst 94, 6708 KP Wageningen
Email: wageningen@struin.nl

LRK: 144184655