Inschrijven2023-09-04T12:44:50+02:00

Inschrijven

Direct inschrijven voor het KDV of de BSO? Dat kan!

Leuk dat je interesse hebt in opvang bij Struin! Door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen, plaats je je kind op de wachtlijst. Onze AfdelingsLeidinggevenden houden de wachtlijst goed in de gaten en nemen contact met je op zodra er een plekje is voor je kind. Dit kan soms wel even duren.

Voordat je je kind inschrijft, lees nog even dit:

De overeenkomst die je nodig hebt, hangt af van de uittijd van de school van je kind. Onze tarieven en overeenkomsten vind je hier. Bekijk deze goed, zodat je weet welke overeenkomst je nodig hebt.

Let op: is de school van je kind later dan 14:00u uit, dan heb je een overeenkomst nodig vanaf 14:00u, dit is de laatst mogelijke optie.

Plaatsingsbeleid en wachtlijst

Na inschrijving wordt een kind op de wachtlijst geplaatst. Kinderen die al bij ons struinen of een broertje, zusje bij Struin hebben, krijgen voorrang op de wachtlijst. Kinderen van personeelsleden hebben altijd voorrang.

De AfdelingsLeidinggevenden kijken regelmatig of er plekken zijn ontstaan in de groepjes en welke kinderen van de wachtlijst hiervoor in aanmerking komen. In principe komen de kinderen die bovenaan staan eerst aan de beurt, maar door ons unieke concept moeten we met meerdere praktische zaken rekening houden. Bij de BSO kijken we bijvoorbeeld of er nog plek is op de fiets die naar de school van het kind gaat, en of er plek is in de leeftijdsgroep van het kind. Zo kan het zijn dat een kind dat lager op de wachtlijst staat, eerder aan de beurt komt, omdat dit qua leeftijd of school wel kan.

Als we plek hebben voor je kind, doen we je via de mail een aanbod met een startdatum. Hoor je niks van ons? Dan is er helaas nog geen plek. Na plaatsing ontvangt je het contract ter digitale ondertekening per mail. Het is voldoende als de eerste verzorger ondertekent. Je kind kan starten als het contract ondertekend is. Na ondertekening geldt een wettelijke opzegtermijn van een maand.

Direct inschrijven