Afdeling Beuningen2021-12-27T13:48:35+01:00

Afdeling Beuningen

Wil jouw kind ook struinen in Beuningen? We hebben nog plek! Schrijf je hier in.

Afdeling Beuningen is geopend op dinsdag en donderdag. Wanneer er voldoende interesse is, kan er ook een groep geopend worden op maandag, woensdag en vrijdag.

Scholen

Afdeling Beuningen haalt op dit moment kinderen op van basisschool de Montijn en basisschool de Peppel. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn voor de school van uw kind of kinderen openen wij een nieuwe fietsroute. Neem hierover contact op met beuningen@struin.nl en informeer naar de mogelijkheden.

Schuil- en ophaallocatie

Bij erg slecht of gevaarlijk weer schuilt afdeling Beuningen in de schoolwoningen van basisschool De Peppel, Augustuslaan 22, 6642 AB Beuningen.

Speellocaties

Afdeling Beuningen ligt het dichtstbij de Beuningse Uiterwaarden; een groot natuurgebied met veel superleuke speellocaties. Maar we spelen natuurlijk ook op andere plekken. Op gewone schooldagen gaan we minder ver dan op lange dagen (woensdagen, vrijdagen en vakantiedagen).

  • Ewijkse plaat
  • Beuningse uiterwaarden
  • Roodslag
  • Heuvepark (als we snel naar binnen moeten kunnen)
  • Weurtse uiterwaarden
  • Groene heuvels

Ophaaltijden

Tijdens schoolweken staat je kind vanaf 17.30 met rode blossen en zakken vol met schatten uit de natuur klaar om opgehaald te worden. Ophalen kan tot 19.30 uur. Tot de kinderen worden opgehaald is er natuurlijk alle tijd en ruimte om nog even lekker verder te spelen.

  • Van 17.30 – 18.30 uur ophalen bij OBS de Peppel, Augustuslaan 22 Beuningen
  • Van 17.30 – 18.30 uur ophalen bij MKC Montijn, Koningstraat 5k Beuningen
  • Van 18.40 – 19.30 uur ophalen bij de garage

Vakanties en studiedagen

Tijdens schoolvakanties struinen de kinderen van afdeling Beuningen samen met de kinderen van afdeling Wijchen voor meer speelplezier en meer spannende natuurgebieden.

Wil je gebruikmaken van opvang tijdens vakanties en op studiedagen, dan dien je jouw kind aan te melden via het ouderportaal. Om te voorkomen dat je dit vergeet en jouw kind niet kan komen struinen, ontvang je van ons twee herinneringsmails. Wil je gebruikmaken van opvang tijdens studiedagen, dan dien je je aan het begin van het schooljaar hiervoor aan te melden.

Tijdens schoolvakanties hanteren we andere haal- en brengtijden. Deze worden tijdig met ouders gecommuniceerd door de afdeling.

Contact

Voor alle praktische zaken en afmeldingen kan je terecht bij de afdeling.
Voor alle overige vragen neem je contact op via 024-7506085 of via het contactformulier.
Voor het inspectierapport van Beuningen omtrent de Wet Kinderopvang klik hier. Wil je meer over de Wet Kinderopvang te weten komen, lees dan hier verder.

Afdeling Beuningen
Julian Doorn
Email: beuningen@struin.nl
Tel: 06-31690879
LRK: 319439069