Afdeling Beuningen2020-05-18T16:37:47+02:00

Afdeling Beuningen

Goed nieuws: ook kinderen uit Beuningen kunnen na de zomervakantie hopelijk komen struinen! Struin is van plan uit te breiden met een nieuwe afdeling in Beuningen. Struinen door de uiterwaarden, zwemmen in de Groene Heuvels, paddenstoelen zoeken in de roodslag. Ook rond Beuningen is genoeg te ontdekken. Klimmen in bomen, je zelfvertrouwen vergroten, leren doorzetten en samenwerken, genieten van onvergetelijke natuurbelevenissen: het kan allemaal bij Struin!

Informatieavond
Zie jij je kind al struinen door de Beuningse uiterwaarden? Of wil je eerst meer weten? Vul hetonderstaande formulier in en wij nemen binnen een week contact met je op. Bij voldoende interesse organiseren we een informatieavond. Onze manager (met Beuningse roots) en een leidinggevende van een andere afdeling vertellen je dan alles wat je wilt weten over de praktische zaken, hoe tof Struin is en wat onze plannen zijn voor afdeling Beuningen.

Aanmelden
Na de informatieavond enthousiast geworden? Schrijf je dan in! Bij voldoende aanmeldingen willen we na de zomervakantie open.

Struin is altijd op zoek naar enthousiaste ouders die met ons mee willen denken. Dat kan nu al bij de opstartfase, maar ook straks in de oudercommissie. Interesse? Mail naar info@struin.nl.

Heb je interesse of wil je meer weten? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen een week contact met je op.

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Voor hoeveel kinderen ben je geïnteresseerd in opvang bij Struin?

Wat is/zijn de leeftijd(en) van deze kind(eren)?

Naar welke school gaan je kind(eren)?

Voor welke dag(en) zoek je opvang?
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

Overige vraag of opmerking

Ik ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens voor de informatieavonden.