Kinderdagverblijf2022-05-03T15:12:51+02:00

Kinderdagverblijf in de natuur

Natuurlijke opvang vanaf 2 jaar

Wij vinden het belangrijk om kinderen al op jonge leeftijd in contact te kunnen brengen met de natuur. Dat kan bij ons op een veilige en laagdrempelige manier. Vanuit het Struin-huis kunnen de peuters spelen op het Struin-land en nabijgelegen natuurgebieden bezoeken. Altijd wordt er weer teruggekeerd naar het Struin-huis of Struin-land, waar de kinderen ook hun middagdutje kunnen doen.

Hoe werk het

Praktische informatie

We zetten alvast een aantal praktische punten op een rijtje:

  • Het natuur kinderdagverblijf is voor kinderen van 2 tot 4 jaar;
  • We zijn 5 dagen per week geopend en spelen elke dag in de natuur;
  • We werken met hoogopgeleide pedagogisch medewerkers;
  • Slapen kan in een lutjepotje of op een bedje;
  • We zijn kleinschalig en persoonlijk;
  • En we eten uitsluitend biologisch eten.

Klik op onderstaande knop voor meer informatie over de breng- en haaltijden, informatie over de kinderopvangtoeslag en de tarieven.

Meer praktische informatie

Kwaliteitszorg

Bij Struin hechten wij veel waarde aan kwaliteit en veiligheid. Om onze kwaliteit te waarborgen, maken we gebruik van een pedagogisch beleidsplan, procedures en huisregels. Deze kun je hier allemaal lezen. Ook delen wij graag de inspectierapporten van de GGD.

Ben je niet tevreden? Via de klachtenregeling gaan wij graag met jou in gesprek om tot de juiste oplossingen te komen.

Onze oudercommissie fungeert als klankbord voor ouders en praat mee over het beleid en de dagelijkse gang van zaken op de groep.

Meer over kwaliteit en veiligheid

Contact

Afmelden

Wil je jouw kind voor de Struin-dag afmelden? Dit gaat via de afdelingstelefoon of (ruim op tijd) via de mail. Laat hiervoor een bericht achter op 06-11727367.

Overig

Voor alle praktische zaken zoals af- en aanmeldingen etc. kan je terecht bij de AL (afdelings leidinggevende) van de afdeling. Voor alle overige vragen neem je contact op via 024-7506085.