West2019-01-08T14:07:57+01:00

Afdeling West

Afdeling West is een afdeling in Nijmegen-West met als schuillocatie de Lanteerne. Meer weten over Struin? Sluit je aan bij de informatieavond, iedere laatste donderdag van de maand.

Scholen

Afdeling West haalt kinderen op van de volgende scholen:

 • Aquamarijn
 • De Lanteerne
 • Michiel de Ruyter

Mocht de school van jouw kind niet in deze lijst staan, neem dan alsjeblieft contact met ons op. Struin betrekt graag andere scholen bij afdeling West.

Schuil- en ophaallocatie

De schuillocatie bij extreem weer en de locatie waar kinderen opgehaald kan worden is bij basisschool De Lanteerne, Henry Dunantstraat 8.

Speellocaties

Afdeling West speelt in natuurgebieden rondom Nijmegen-West.

 • Heumensoord
 • Beuningse uiterwaarden
 • De Elshof
 • Waalstrand
 • Het Goffertpark met de kinderboerderij en de natuurtuin hier spelen we alleen met heel slecht weer zodat we snel naar binnen kunnen

Ophaaltijden

Ophalen kan op maandag, dinsdag en donderdag tussen 17.45 – 19.00 uur.

 • Van 17.45 – 19.00 uur bij Basisschool De Lanteerne, Henry Dunantstraat 8

Op woensdag en vrijdag valt de afdeling onder Nijmegen-Ooijpolder. Er gelden dan ook haal- en brengtijden van Nijmegen-Ooijpolder, maar er is ook een speciale fietsdienst richting De Goffert.

Fietsdiensten

Struin biedt fietsdiensten waarbij het mogelijk is jouw kind op een tussenhalte op te halen. Wilt u weten of dit voor jou gunstig kan zijn? Ga naar fietsdiensten voor meer informatie.

Vakanties en studiedagen

Wil je gebruikmaken van opvang tijdens vakanties en op studiedagen, dan dien je jouw kinderen aan te melden via het ouderportaal.
Ongeveer 3 weken voor de vakantie krijg je hierover een herinneringsmail. Ben je niet op tijd met aanmelden, dan is de kans groot dat uw kind niet meer geplaatst kan worden.
Let op: aanmelden voor studiedagen dien je aan het begin van het schooljaar in te dienen.

Tijdens vakanties kunnen kinderen van afdeling West op maandag, dinsdag en donderdag gebracht en gehaald worden bij De Lanteerne, Henry Dunantstraat 8.

 • Brengen: Om 8.30 uur stipt vertrekt de fiets bij De Lanteerne naar de speellocatie van afdeling Goffert. Enkele minuten daarvoor zal de fiets bij De Lanteerne arriveren.
 • Halen: Om 17.30 uur stipt kunt u uw kind ophalen bij De Lanteerne. Zodra alle kinderen zijn opgehaald zal de fiets direct weer vertrekken richting De Goffert.
 • Als je eerder wilt brengen of later wilt halen, kan dit uiteraard bij de Hazesprong, Dingostraat 71.

Op woensdagen en vrijdagen horen de kinderen bij afdeling Nijmegen-Ooijpolder en moeten tijdens vakanties ook daar gebracht en gehaald worden (zie afdeling Nijmegen-Ooijpolder).

Wil je gebruikmaken van opvang tijdens de vakantie, dan dien je jouw kinderen aan te melden via het ouderportaal.
Ongeveer 3 weken voor de vakantie krijg je hierover een herinneringsmail. Ben je niet op tijd met aanmelden, dan is de kans groot dat jouw kind niet meer geplaatst kan worden.

Afmelden

Wil je jouw kind voor de Struin-dag afmelden? Dit gaat uitsluitend via de afdelingstelefoon.

 • Op maandag, dinsdag en donderdag kan je bellen naar:06-13674386
 • Op woensdag en vrijdag kan je bellen naar: 06-18941985

Contact

Voor alle praktische zaken zoals af- en aanmeldingen etc. kan je terecht bij de AL (assistent leidinggevende) van de afdeling. Voor alle overige vragen neem je contact op via 024-7506085.

Afdeling West
AL: Ingrid van Engelen
Email: West@struin.nl voor specifiek aan West gerichte vragen.
Tel:  06-13674386
Garage: Basisschool De Lanteerne, Henry Dunantstraat 8 of Haterseweg tussen nummer 297 en 299
Registratienummer: 186355828, Henry Dunantstraat 8 6534 KR Nijmegen