Loading...
Wie zijn we2020-01-10T13:02:57+01:00

Ons verhaal

Wij geloven dat kinderen zich het beste ontwikkelen door te spelen in de wildere natuur. We zien dat kinderen hier vrolijk en blij van worden.
Wij weten dat spelen in de natuur bijdraagt aan de verbondenheid met de natuur en we zijn ervan overtuigd dat deze verbondenheid bijdraagt aan natuurbehoud.
Onze droom: een duurzame aarde als gezonde leefomgeving voor alle soorten. Ons streven is dan ook onze aarde zo goed mogelijk door te kunnen geven aan volgende generaties.

Zo startte Matthijs de Gruijter in 2007 met Struin. Met een klein groepje en één Struin-fiets ging hij op pad. Het werd een succes. Struin groeide en ontwikkelde zich in 10 jaar tijd tot een natuur pedagogisch centrum voor kinderen met een unieke Struin-natuurpedagogiek. Met een team van 40 hoogopgeleide medewerkers, wordt er natuur-kinderopvang geboden aan ongeveer 450 kinderen in Nijmegen e.o. Vanuit vijf verschillende afdelingen wordt uitgeweken naar diverse natuurgebieden.

Heerlijk om als ouder je kinderen bij Struin op te halen en onthaald te worden met een frisse blik, rooie blossen, een gulle lach en al hun ‘schatten’ van de dag.

Mieke, Moeder van Goos (8) en Saar (4)
Matthijs de Gruijter
Matthijs de Gruijter

Voor jou zijn we

Een Maatschappelijk Verantwoorde Onderneming (MVO)

Goed zijn voor de aarde en goed zijn voor de toekomstige generaties. Dat vinden we belangrijk!
In onze gehele bedrijfsvoering houden wij rekening met het milieu en de gezondheid van de kinderen en onze medewerkers. We eten uitsluitend biologisch en dus onbespoten voedsel. 
Struin gebruikt tweedehands kleding als reservekleding, er zijn gebruikte mappen in ons kantoor en er worden gerecyclede papieren en enveloppen gebruikt. Struin koopt onder andere in bij WAAR (fair trade). De potloden zijn zelfs gerecycled!

Onze keurmerken en labels