Malden tot Mook2021-10-26T08:14:20+02:00

Welkom bij Struin-afdeling Malden tot Mook!

Struinen door Heumensoord, spetteren rondom de Kraaijenbergse Plassen of bomenklimmen in Heumense Schans, welk kind wil dat nou niet? Forten bouwen, kikkers zoeken, samen op avontuur. Nog niet zo lang geleden was dit onderdeel van het leven van elk kind. Helaas komen kinderen tegenwoordig steeds minder buiten. Struin laat kinderen weer lekker buitenspelen en de natuur ontdekken. Niet alleen in de grote stad, maar bij genoeg aanmeldingen ook in Malden, Molenhoek en Mook! 

Schrijf je kind(eren) hier in

Scholen en dagen

Op dit moment worden de kinderen van afdeling Malden tot Mook op dinsdag en donderdag met onze unieke Struin-fietsen opgehaald bij De Komeet. Wanneer er genoeg aanmeldingen zijn, openen wij ook op maandag. Komen we nog niet bij de school van jouw kind? We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden een nieuwe fietsroute te openen naar andere scholen in Malden, Molenhoek en Mook. Neem hierover contact op met malden-mook@struin.nl en informeer naar de mogelijkheden. Bij voldoende interesse gaat de afdeling Malden tot Mook ook op woensdag en vrijdag open.

Struin Malden tot Mook

Met de Struin-fiets de natuur in!

Afdeling Malden tot Mook speelt in natuurgebieden rondom Malden, Molenhoek en Mook. Op gewone schooldagen gaan we minder ver dan op lange dagen (zoals vakantiedagen). Op lange dagen is er meer tijd, dus bezoeken we doorgaans twee verschillende biotopen.

Speellocaties

  • Heumensoord
  • Kraaijenbergse Plassen
  • Heumense Schans
  • Verschillende bos- en heigebieden rondom Malden tot Mook

Zelf ook lekker met je kinderen de natuur in? Kijk eens bij onze tips voor thuis!

Schuilen en ophalen

Kunnen de kinderen dan helemaal nooit naar binnen? Natuurlijk wel! Als het weer gevaarlijk wordt of het is echt heel bar, dan schuilen we in basisschool De Komeet (Broeksingel 88, Malden).

Aan het einde van de dag kun je je kind met rode blossen en zakken vol met schatten uit de natuur weer ophalen. Vanaf 17.45u tot 17.55u zijn de kinderen flexibel op te halen bij de speeltuin achter basisschool De Regenboog, waar de fiets geparkeerd zal staan aan de zuidzijde nabij Dorsing 6 te Malden. Vanaf 18.05u staan de kinderen klaar bij basisschool De Komeet. Liever eerder ophalen? Dat kan tussen 17.15u en 17.30u op de Struin-locatie van die dag.

Of maak gebruik van onze fietsdiensten die stoppen bij een school of halte bij jou in de buurt. De tijden zijn afhankelijk vanuit welke richting wij komen; houd hiervoor de Struin-locatie van die dag op Twitter in de gaten. Wij zullen omstreeks 17.30u bij de eerste ophaalplaats aankomen en zijn omstreeks 18.05u bij de laatste stop. Voor de precieze tijden en routes, bekijk onze fietsdiensten.

Contact

Enthousiast geworden? Je kunt je kind(eren) via deze pagina inschrijven.

Voor alle praktische zaken en afmeldingen kan je terecht bij de afdeling. Voor vragen over contracten, facturen en alle overige vragen neem je contact op met onze centrale administratie via 024-7506085 of via het contactformulier.

Afdeling Malden tot Mook
E-mail: malden-mook@struin.nl
Tel: 024-7506085
Garage: Broeksingel 88, Malden
LRK: 335321008