BSO | Afdelingen | Malden tot Mook2022-07-20T11:05:42+02:00

Welkom bij Struin-afdeling Malden tot Mook!

Struinen door Heumensoord, spetteren rondom de Kraaijenbergse Plassen of bomenklimmen in Heumense Schans, welk kind wil dat nou niet? Forten bouwen, kikkers zoeken, samen op avontuur. Nog niet zo lang geleden was dit onderdeel van het leven van elk kind. Helaas komen kinderen tegenwoordig steeds minder buiten. Struin laat kinderen weer lekker buitenspelen en de natuur ontdekken. Leuk, gezond én goed voor je ontwikkeling!!

Schrijf je kind(eren) hier in

Scholen en dagen

Op dit moment worden de kinderen van afdeling Malden tot Mook op maandag, dinsdag en donderdag met onze Struin-fietsen opgehaald bij de volgende scholen: De Tovercirkel, De Regenboog, De Vuurvogel (alleen op maandag) en De Grote Lier. Komen we nog niet bij de school van jouw kind? We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden een nieuwe fietsroute te openen naar andere scholen in Malden, Molenhoek en Mook. Neem hierover contact op met malden-mook@struin.nl en informeer naar de mogelijkheden.
Struin Malden tot Mook

Met de Struin-fiets de natuur in!

Afdeling Malden tot Mook speelt in natuurgebieden rondom Malden, Molenhoek en Mook. Op gewone schooldagen gaan we minder ver dan op lange dagen (zoals vakantiedagen). Op lange dagen is er meer tijd, dus bezoeken we doorgaans twee verschillende biotopen.

Speellocaties

  • Heumensoord
  • Kraaijenbergse Plassen
  • Heumense Schans
  • Verschillende bos- en heigebieden rondom Malden tot Mook

Zelf ook lekker met je kinderen de natuur in? Kijk eens bij onze tips voor thuis!

Schuilen en ophalen

Aan het einde van de dag kun je je kind met rode blossen en zakken vol met schatten uit de natuur weer ophalen. Vanaf 17:45 tot 17:55 zijn de kinderen op te halen bij de speeltuin achter basisschool De Regenboog. Vanaf de Regenboog fietsen we vervolgens naar de Tovercirkel waar we om 18:00 een halte hebben en vanaf 18:05 staan we bij De Komeet. Op maandag hebben we een terugfietsdienst naar de Vuurvogel waar we ook vanaf 17:45 staan. Liever eerder ophalen? Dat kan tussen 17:15 en 17:30 op de Struin-locatie van die dag.

Contact

Enthousiast geworden? Je kunt je kind(eren) via deze pagina inschrijven.

Voor alle praktische zaken en afmeldingen kan je terecht bij de afdeling. Voor vragen over contracten, facturen en alle overige vragen neem je contact op met onze centrale administratie via 024-7506085 of via het contactformulier.

Afdeling Malden tot Mook
E-mail: malden-mook@struin.nl
Tel: 06 13033588
Garage: Broeksingel 88, Malden
LRK: 335321008