Bijbaan, stage, vrijwilligerswerk2021-08-11T08:46:38+02:00
Loading...

Bijbaan bij Struin

Naast je opleiding alvast wat bijverdienen en meteen relevante werkervaring opdoen? Lekker buiten zijn en samen met de kinderen onvergetelijke natuurbelevenissen maken? Denk eens aan een bijbaan bij Struin!

Struin is op zoek naar enthousiaste hbo-studenten die houden van natuur en klaar zijn voor een uitdagende bijbaan als natuur-pedagogisch medewerker in onze flexpool. Volg je een opleiding die kwalificeert tot werken in de kinderopvang (doe hier de diploma-check)? Dan mag je alvast aan de slag als pedagogisch medewerker in de buitenschoolse opvang wanneer je minimaal 50% van je studiepunten hebt behaald. Wanneer je minimaal 75% van je studie hebt afgerond, mag je ook op ons kinderdagverblijf aan de slag. Twijfel je nog of jij ook in aanmerking komt voor een bijbaan in de kinderopvang? Hier lees je meer.

Interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar sollicitatie@struin.nl.

 • Doe werkervaring op bij de groenste kinderopvang van Nederland

 • Extra werken in de vakanties en even wat minder tijdens de tentamenweek?
  Met een 0-uren contract werk je wanneer het jou uitkomt (bij voorkeur ben je wel gemiddeld minimaal twee middagen per week beschikbaar)

 • In de flexpool doe je veel ervaring op; je ziet alle afdelingen en natuurgebieden!

 • Groei door naar vaste groepen op een vaste afdeling

 • Doe tijdens werktijd onvergetelijke natuurervaringen op en verdiep je natuurkennis

 • Afgestudeerd en lekker blijven struinen? Graag!

Stage en vrijwilligerswerk

Hou je van beweging en de buitenlucht? Heb je zin om in een ongedwongen sfeer met kinderen te werken? Wil je eens een totaal nieuwe uitdaging en een onvergetelijke stage? Dan is Struin iets voor jou!

Stagiair(e)s worden bij ons begeleid door hbo-opgeleide pedagogisch medewerkers en krijgen iedere week een begeleidingsgesprekje. Als stagiair(e) voer je verzorgende taken uit zoals het helpen bij eten en drinken, aan- en uitkleden en de wcgang. Daarnaast begeleid je natuureducatieve activiteiten, waarin de vaardigheden organiseren en leiding nemen aan bod komen. Bij Struin is er ook een (beperkte) mogelijkheid om mee te werken aan beleidsontwikkeling en kwaliteitsbevordering.

Benieuwd of je met jouw opleiding stage kan lopen bij Struin? De volgende opleidingen gingen jou voor: pedagogisch werk (MBO, niveau 3 en 4), pedagogiek, SPH en CMV, Ervaringsgericht leren (minor), Bos & Natuurbeheer (richting mens & natuur) en Outdoor & Adventure.

VACATURE STAGE KDV/BSO

Bekijk de ervaringen van oud-stagiair(e)s en kom erachter wat je op een Struin-dag te wachten staat.

Groen pedagogisch medewerker worden? Deze opleidingen zijn geschikt.

In de FCB Diplomacheck zie je welke opleidingen toegang geven tot werken in de kinderopvang. Maar hoe word je een GROEN pedagogisch medewerker? Lees hier welk opleidingstraject jou extra aantrekkelijk maakt voor Struin.

 • Opleiding Bos en Natuurbeheer, richting Mens en Natuur inclusief educatieve minor bij Aeres Hogeschool in Wageningen + verkorte kopopleiding (half jaar) bij Aeres voor een tweedegraads lerarenbevoegdheid. Lees meer.

 • Opleiding Bos en Natuurbeheer, richting Mens en Natuur exclusief educatieve minor bij Aeres Hogeschool in Wageningen + gehele kopopleiding (1 jaar) bij Aeres voor een tweedegraads lerarenbevoegdheid. Lees meer.

 • Opleiding Pabo, Lerarenopleiding Biologie, Social Work + minor Mens en Natuur (half jaar) bij van Hall Larenstein in Velp. Lees meer.

Vrijwilligerswerk

Bij Struin kun je, naast werken of stage lopen, ook vrijwilligerswerk doen. Ben jij minimaal 3 maanden iedere week op een vast dagdeel beschikbaar? Dan nodigen wij je graag uit om te komen werken in de natuur! Stuur je motivatie door naar sollicitatie@struin.nl zodat we de mogelijkheden kunnen doornemen.