Ik moet extra werken, kan ik extra opvang afnemen?

De noodopvang voor kinderen van ouders die werkzaam zijn in cruciale beroepsgroepen of met een sociaal medische indicatie, blijft ook na 11 mei beschikbaar. De noodopvang mag het aantal contract-dagen overstijgen.

Heb je een cruciaal beroep en heb je extra opvang nodig? Laat het ons weten! We helpen je graag, zodat belangrijke processen door kunnen blijven gaan. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Neem contact op met de afdeling waar je kind struint. Opvang nodig op woensdag en/of vrijdag? Neem contact op met afdeling Nijmegen-Ooijpolder.

Wij zullen onze uiterste best doen om alle aanvragen voor noodopvang te honoreren en alle kinderen een vertrouwde plek te bieden. Voor noodopvang geldt echter ook dat wij gebonden zijn aan onze maximumcapaciteit. Kan er geen noodopvang gerealiseerd worden binnen Struin, dan gaan we in samenwerking met de school op zoek naar een oplossing. Mochten we er niet uitkomen, dan betrekken we ook de gemeente hierbij. Samen komen we tot een gepaste oplossing.

2020-12-14T16:58:26+01:00