Kom jij ook naar het Struin-kamp?

Het kamp is vol!
Had je je willen aanmelden samen met een vriend of vriendin en heeft dit kind zich al aangemeld, mail dan voor 30 juni even naar wiesje@struin.nl met je eigen naam en de naam van je vriend of vriendin en wie weet kunnen we nog iets voor je betekenen.

Kan je het je voorstellen dat er geen winkels waren en dat we alleen aten uit de natuur? Het hele jaar rond, ook in de winter? Wat een klus moet dat geweest zijn! Ga maar eens na hoe veel en vaak jij aan het eten bent… De jagers en verzamelaars waren dan ook elke dag bezig met het zoeken van eten. Ze trokken rond op zoek naar planten, vruchten, dieren, van alles om maar genoeg te eten te hebben. Als je het zo bekijkt woonden en leefden ze eigenlijk in hun eigen supermarkt! Weet jij waar je eten vandaan komt? Of wat voor dier het vlees wat je eet eigenlijk is geweest? 

Gelukkig was het niet alleen afzien en ploeteren. Er werden ook hele avonden bij het kampvuur gezeten, verhalen verteld, gedanst en muziek gemaakt. Ook dat zullen wij gaan beleven. Voor de kinderen uit groep 8 is dit het allerlaatste wat ze bij Struin zullen doen. Voor hen mag het dan ook wel een bijzondere ervaring worden. Zij zullen extra uitgedaagd worden, maar ook staat hen een waardig afscheidsritueel te wachten!

Voor wie
Dit kamp is voor kinderen uit groep 8. Zij sluiten hierbij hun Struin-tijd op een spectaculaire wijze af en we nemen voor de laatste keer samen afscheid van een bijzondere tijd bij Struin. Ook groep 7 is uitgenodigd, zij zijn natuurlijk ook super ervaren struiners. Wanneer er plek over is zijn er ook kinderen uit groep 6 welkom.

LET OP: Wij hebben het hier over het leerjaar waarin de kinderen nu zitten, dus vóór de zomervakantie 

Wanneer
20 tot 21 augustus 2020 

Locatie
We zullen ons kamp opslaan in de Groenlanden. Niet alleen omdat dit een heerlijke, ruige plek is, maar ook omdat hier genoeg te eten te vinden is! Ook hebben we hier jarenlang gestruind en weet iedereen zijn weg hier goed te vinden. 

Kosten
Voor alle kinderen geldt dat zij naar het kamp mogen wanneer zij onder contract zijn bij Struin.

  • Voor kinderen uit groep 8 is het kamp gratis. (Afscheidscadeautje!)
  • Voor kinderen uit groep 7 en 6 kost het kamp €45,-. De eerste dag is gratis, de nacht en de volgende dag kosten €45,-.

Covid-19
Wij gaan ervan uit dat we eind augustus gezellig met elkaar op kamp kunnen maar 100% zeker zijn wij natuurlijk niet. Wanneer het kamp niet door kan gaan vanwege Covid-19 worden de kosten die gemaakt zijn natuurlijk teruggestort (€45,-). De opzegtermijn van het Struin-contract blijft 1 maand.

Aanmelden of meer weten?

Jouw naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Ik wil mijn kind(eren) aanmelden voor het Struin-kamp

Naam kind(eren)

Groep kind(eren)
678

Zou een ouder of verzorger mee willen als vrijwilliger? En wat voor (natuur)skills brengen zij dan mee?

Bijzonderheden

2020-06-15T12:56:19+02:00