Kinderopvang Struin wordt onderdeel van Humankind

Kinderen laten groeien en verbinden met de natuur. In dat groene doel vinden Struin en Humankind kinderopvang en -ontwikkeling elkaar. Om verdere ontwikkeling- en groei mogelijk te maken, wordt Struin per 1 september onderdeel van Humankind. Samen willen zij nieuwe Struin locaties openen, gebaseerd op hun unieke natuurpedagogiek, zodat steeds meer kinderen onvergetelijke natuurbelevenissen kunnen meemaken.

Meer kinderen laten struinen

Struin is er vanuit 10 locaties in en rondom Nijmegen voor ruim 800kinderen. Als kleinere en vooruitstrevende kinderopvangorganisatie merken zij dat het lastig is om structureel de bedrijfsvoering rond te krijgen. “Humankind kan ons vanuit hun gedegen bedrijfsvoering en stevige financiële positie versterken. Daarnaast biedt zij ons de kans om te groeien en meer kinderen te laten struinen”, aldus Matthijs de Gruijter, oprichter van Struin.

Struin behoudt haar eigen identiteit

Robin Alma, bestuurder van Humankind vertelt: “Het unieke concept van Struin is voor Humankind een waardevolle toevoeging, naast ons reguliere aanbod voor kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar. Ouders en kinderen kiezen vaak voor een combinatie. In de toekomst willen we die combinatie op steeds meer plekken samen aanbieden.” Het voortbestaan van Struin wordt door de overname geborgd.

Humankind is de grootste maatschappelijke kinderopvangorganisatie van Nederland, met zo’n 500 locaties en 30.000 kinderen. Zij staat voor hoge kwaliteit en investeert al haar rendement in haar bedoeling: optimale groei en bloei van ieder kind. Zij werkt daarbij al jarenlang intensief samen met IVN Natuureducatie. 

 

2023-09-04T12:21:07+02:00