ModderDag 2016

Altijd al eens willen rollen in de modder? Vies worden mag en kan bij Struin! Helemaal op woensdag 29 juni, want dan is het ModderDag. Struin, opvang in de natuur, viert deze dag met modderglijbanen, zandkastelen en blubberbaden. Iedereen is van harte welkom, jong en oud.

Mud Day

ModderDag (Mud Day) is begonnen in Nepal. Het is inmiddels uitgegroeid tot een fenomeen in diverse landen, zoals Nieuw-Zeeland, India, Schotland en de VS. En nu dus ook in Nederland. Struin wil iedereen laten ervaren hoe heerlijk het is om in de modder te spelen, en waar kan dan beter dan bij de groenste BSO van Nederland.

Peuters

Deze dag biedt Struin 2 activiteiten aan. Tussen 10.00 en 12.00 uur is er de ModderDag voor kinderen van (bijna)2-4 jaar en hun (groot)ouders/oppas/buren. Tijdens deze ochtend Struin we over ons eigen Struin-land aan de Dijkgraaf van Wijckweg 11 en duiken we met de kinderen de modder in. Aan het einde van de ochtend kunnen de kinderen weer afspoelen in onze spoelbak en weer ‘schoon’ mee naar huis.

Schoolkinderen

De middag is voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Deze middag zijn kinderen met hun (groot)ouders/oppas/buren tussen 15.00 en 17.00 uur welkom op het Struin-land aan de Dijkgraaf van Wijckweg 11. We maken modderglijbanen, je kunt schminken met modder en natuurlijk kunnen de kinderen zelf ook hun creativiteit met modder laten gelden. Aan het einde van de middag

Alle kinderen zijn welkom, mits onder begeleiding van een volwassenen.

2016-07-18T15:51:21+02:00