Natuur Ontdekkers Club2018-08-29T11:46:43+02:00

Natuur Ontdekkers Club

Heb jij wel eens een vleermuis gehoord of een das gezien? Welke planten kun je eten? Hoe ziet een vis er van binnen uit? Waarom stroomt de rivier hier? Bij de Natuur Ontdekkers Club ontdekken we de antwoorden op deze vragen en nog véél meer! Durf jij het aan en ga jij mee op avontuur in de natuur?

De NOC is een bestaande club die nu aansluiting zoekt bij Struin, voor iedereen die nét even nieuwsgieriger is naar alles wat krioelt en groeit en die op ontdekkende wijze wil leren over de natuur. Er zijn twee leeftijdsgroepen, namelijk de Jonge Ontdekkers (6-9) en de Echte Explorers (9-12).

 

  • 15 excursies, telkens ander onderwerp

  • Meestal vertrek vanaf het struinland, een enkele keer vanuit een andere locatie.

  • Je kunt jouw kind alleen inschrijven voor een heel seizoen van 15 excursies, dus niet voor de losse dagen.

  • Normale tijden op zondag voor de Jonge Ontdekkers tussen 09:00-10.45, en voor de Echte Explorers tussen 11:15 – 13.15. Deze tijden kunnen afwijken als we bijvoorbeeld een avond activiteit gaan doen. Dan zou het een enkele keer op een zaterdagavond kunnen zijn, kijk hiervoor op het programma.

  • €217,50 per seizoen (14,50 per excursie)

  • Limonade en koekjes in de pauze inbegrepen, neem je eigen beker mee!

Wil je jouw kind inschrijven? De inschrijving voor dit jaar is gesloten. Als je interesse hebt voor het nieuwe seizoen vanaf september 2018, mail dan de naam van je kind, geboortedatum, naam ouders en telefoonnummers, of hij/zij op de foto mag, en adres naar janneke@natuurontdekkersclub.nl. Dan kunnen we je kind in ieder geval al op de geïnteresseerden-lijst zetten.