Nieuwe Assistent-Leidinggevende locatie Goffert

We hebben een nieuwe AL gevonden! Eelke Diémé gaat vanaf nu zich alleen op het KDV richten en Saskia Kroese wordt Assistent-Leidinggevende op locatie de Goffert.

Eelke: “Ik ben de afgelopen twee jaar assistent leidinggevende geweest in de Goffert. Met heel veel plezier, ik vond het leuk om samen te werken in het team van de Goffert en samen met mijn collega’s te struinen in Heumensoord en de Elshof. Op kantoor ben ik bezig geweest met het opzetten en coördineren van het kinderdagverblijf (2+) van Struin. Dat is inmiddels een schooljaar geopend op dinsdagochtend en -middag, woensdagochtend en -middag en donderdagochtend. Ik maak nu de overstap naar het KDV, achter de schermen en later ook op de groep.

Lieve Goffert-ouders, bedankt voor jullie samenwerking, jullie zien mij dit schooljaar nog op dinsdag op de groep. Martijn was al assistent leidinggevende en Saskia vervangt mij in de Goffert.”

 

2017-06-14T15:22:23+02:00