Uitnodiging ModderDag

Kom jij ook naar onze ModderDag? Lekker van de modderglijbaan, rollen in de modder, leem maken en boetseren met klei. Vies worden mag en kan bij Struin! Helemaal op vrijdag 28 juni, want dan is het ModderDag. Dus trek je oude kleren aan en kom gezellig langs! Iedereen is van harte welkom, jong en oud.

Ook op het KDV mag je gezellig langskomen op ModderDag! Peuters en hun ouders zijn welkom op het Struin-land tussen 9:00 en 12:00. Vragen? Neem contact op met het KDV.

Bij de BSO is ModderDag dit jaar van 14:00 tot 17:00 op twee locaties:

  • Voor de jongere kinderen op het Struin-land. Lekker van de modderglijbaan of boetseren met klei.
  • Voor de oudere kinderen (ongeveer 7+) bij het Zeumke. De kaart onderaan deze pagina geeft de globale locatie weer. Lopend vanaf het  Struin-land (donkergroene route): de dijk oversteken, door de wilgentunnel en rechtsaf het kabouterpad volgen tot aan de duiker bij het Zeumke. Je kunt ook naar de Vlietberg weg rijden/fietsen (lichtgroene route) en je fiets of auto parkeren in de tweede bocht, bij de boomstammen. Loop dan naar de duiker, vanaf hier zijn de Struin-groepen makkelijk te zien!

Vragen? Neem contact op met afdeling Nijmegen-Ooijpolder.

Ook in Wijchen viert Struin ModderDag! Kinderen (4-12 jaar) zijn met hun ouders van 14:30 tot 17:00 welkom in de Loonsewaard, Niftrik (parkeren aan het einde van de Loonsesteeg).

 

Let op: ouders/verzorgers blijven zelf verantwoordelijk voor hun kinderen. Kinderen die op deze dag normaal niet naar Struin komen, mogen alleen mee onder begeleiding van een volwassene.

 

2019-06-21T15:38:05+02:00