Werken bij | Werken in de kinderopvang (kwalificatie-eisen)2022-07-20T10:32:51+02:00
Loading...

Werken in de kinderopvang

Om als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang te mogen werken, heb je een afgeronde beroepsopleiding nodig. Heb je de studie Sociaal Pedagogisch Werk, Pedagogiek of Pabo afgerond? Dan kun je bij Struin meteen aan de slag! Heb je een andere studie behaald? Bijna alle sport- en kunstzinnige opleidingen zijn bevoegd voor de buitenschoolse opvang.

Voldoet jouw diploma?

Weet je niet zeker of je met jouw diploma in de kinderopvang mag werken? Controleer met onderstaande button je diploma.

Doe de diploma-check!

Heb je de diploma-check gedaan en kwalificeert jouw diploma? Solliciteer dan op één van onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie via sollicitatie@struin.nl.

Buitenlands diploma

Heb je een buitenlands diploma en solliciteer je voor de functie van pedagogisch medewerker? Dan moet je diploma eerst door DUO (binnen de Europese Unie) of IDW (buiten de Europese Unie) gewaardeerd worden.

Hoe dit proces werkt, lees je hier.

Werken tijdens je studie

Naast je opleiding alvast wat bijverdienen en meteen relevante werkervaring opdoen? Denk eens aan een bijbaan bij Struin!

Struin is op zoek naar enthousiaste hbo-studenten die houden van natuur en klaar zijn voor een uitdagende bijbaan als natuur-pedagogisch medewerker in onze flexpool. Volg je een opleiding die kwalificeert tot werken in de kinderopvang (doe hier de diploma-check)? Dan mag je alvast aan de slag als pedagogisch medewerker in de buitenschoolse opvang wanneer je minimaal 50% van je studiepunten hebt behaald. Wanneer je minimaal 75% van je studie hebt afgerond, mag je ook op ons kinderdagverblijf aan de slag. Twijfel je nog of jij ook in aanmerking komt voor een bijbaan in de kinderopvang? Hier lees je meer.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via tel. 06-51717872 of e-mail sollicitatie@struin.nl. Wij helpen je graag verder!