BSO | Afdelingen | Wijchen | Samenwerking met de Eerste Stap2022-07-20T11:18:50+02:00

Kinderopvang ‘de eerste stap’

Met plezier samen groeien

Bij ons laat jij je kind met een gerust hart achter!
Wij geven je kind aandacht zodat het zich gezien en gehoord voelt.  Wij bieden warmte en geborgenheid zodat het zich emotioneel en sociaal sterk kan voelen. Alleen dan durft je kind de wereld te ontdekken, met vallen en opstaan en zonder angst om fouten te maken. Je kind durft alleen te vallen als het weet dat het wordt opgevangen. Dat is de kracht van ‘de eerste stap’: wij vangen kinderen op!

‘De eerste stap’ is zonder meer een professionele organisatie in kinderopvang. Maar vooral hebben wij een groot hart voor kinderen. Onze pedagogisch medewerkers richten zich volledig op de ontwikkeling van jouw kind. Je kind gaat samen met andere kinderen veel plezier maken en leert spelenderwijs sociale en persoonlijke vaardigheden.

Samen
Heldere communicatie met ouders is voor ons heel belangrijk. Wij begrijpen heel goed dat jij het beste wilt voor je kind. Daarom mag je veel van ons verwachten. Wij houden de kwaliteit van onze dienstverlening goed in de gaten.

Samenwerking met Struin
Sinds juni 2019 werkt ‘de eerste stap’ samen met Struin afdeling Wijchen. ‘De eerste stap’ heeft ‘Groen’ hoog in het vaandel staan. Het motto van de samenwerking is ‘groen en samen sterk’. Voorbeelden van de samenwerking zijn: goede communicatie tijdens ophaalmomenten op school,
extra buitenactiviteiten tijdens vakanties voor kinderen van ‘de eerste stap’ en uitwisseling van expertise op gebied van risicovol spel en kindontwikkeling. Op deze manier zal ‘de eerste stap’ samen met Struin werken aan een gezamenlijk doel: alle kinderen betrekken bij de natuur in onze mooie omgeving!

‘De eerste stap’ en Struin blijven zelfstandig opereren. Je kunt dus zonder problemen bij beide organisaties een contract afsluiten voor opvang op verschillende dagen in de week.

Opvang
‘De eerste stap’ vangt kinderen op in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Je kunt bij ons terecht voor kinderdagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang in Wijchen, Grave en Ravenstein. Ook Kinderopvang Heyendael in Nijmegen maakt onderdeel uit van ‘De eerste stap’.

Kijk eens op onze website www.deeerstestap.nl. Je vindt hier uitgebreide informatie over onze opvangsoorten, tarieven en onze werkwijze.

Of maak een afspraak, via 024-6488388, en ervaar zelf hoe fijn het bij ons is.

Je bent van harte welkom!