Partner gezocht voor nieuw Struin-kantoor

๐—•๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ณ ๐—ผ๐—ณ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐˜ƒ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ผ๐—ป๐˜€ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐˜‡๐—ฎ๐—ฎ๐—บ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ณ๐˜€๐—ฝ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐˜„๐—ถ๐—น ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป?

Op dit moment is het Struin-kantoor gehuisvest in een oude loods in Nijmegen Bottendaal. Omdat we als groeiende organisatie niet meer voldoende werkplekken hebben en deze plek ook niet past bij de groene en duurzame visie van Struin, is het hoogย tijd voor iets moderners en duurzamers! Daarom is Struin samen met StipBike voornemens om per maart te starten met deย nieuwbouw van een bedrijfspandย in Nijmegen West bij de NYMA.

Omdat een derde partij zich heeft teruggetrokken uit dit project, zijn we nuย met spoed op zoek naar een nieuwe partner!ย Er is 750 m2 beschikbaar, ร  โ‚ฌ1300,- per m2. Deze ruimte is verdeeld onder een begane grond, waar je desgewenst met een bedrijfswagen naar binnen kunt rijden, en een eerste verdieping, met ruimte voor kantoorplekken. De vergunning is reeds afgegeven, dus de bouw kan doorgaan ondanks de stikstof beperkingen.

Wil je hier meer over weten of ken je iemand die hier misschien naar op zoek is? Er is ook al interesse getoond in de huur van deze ruimte, dus we praten ook graag met investeerders! Neem vrijblijvend contact met op ons viaย directie@struin.nlย ofย 06-11644237

2022-11-14T16:40:16+01:00